LA-SU KURSSIT

HAKU KURSSI 

  • Alkeisleiri on tarkoitettu henkilöhausta kiinnostuneille koirakoille. Leirille voivat osallistua ihmisiin positiivisesti suhtautuvat kaikenikäiset ja rotuiset koirat. Olet sitten kiinnostunut koiran aktivoimisesta tai olet tähtäämässä palveluskoirakokeisiin, olet tervetullut leirille. Leirillä harjoitellaan henkilöhaun alkeita. Luodaan koiralle motivaatio etsiä vieras ihminen metsästä. Leiri sisältää: hakuluennon + käytännön treenejä. Käymme myös läpi mitä ilmaisu tapoja koiralle on olemassa.
  • Jatkoleiri on tarkoitettu alkeiskurssin käyneille koirakoille. Harjoittelemme koirasi tason mukaan mm. tyhjiä pistoja, umpipiiloja, ilmasua jne.

JÄLKI KURSSI 

Alkeisleiri on tarkoitettu jäljestämisestä kiinnostuneille koirakoille. Sopii kaiken rotuisille ja ikäisille koirille. Olet sitten kiinnostunut koiran aktivoimisesta tai olet tähtäämässä palveluskoirakokeisiin, olet tervetullut leirille. Leirillä lähdemme ihan alkeista liikkeelle, mitä jäljestäminen on, kuinka jälki tehdään ja kuinka koiran jäljestäminen opetetaan. Leiri sisältää: jälkiluennon + käytännön treenejä.

· Jatkoleiri on tarkoitettu alkeiskurssin käyneille koirakoille. Koira osaa siis jo jäljestämisen alkeet ja ajaa jälkeä motivoituneesti. Lisäämme haastetta jäljestykseen mm. esineiden tai jälkikeppien ilmaisu harjoituksia jäljellä, janaharjoituksia, kulmien lisäämistä jäljelle. Halutessasi teemme myös koemaisia jälkiä kokeisiin tähtääville jäljestämisen jo osaaville koirakoille.

NOSE WORK KURSSI

Aktiivinen haisteleminen ja nenän käyttäminen parantavat koirien hyvinvointia! Nose Work sopii kaiken rotuisille ja ikäisille koirille. Koira voi olla pieni tai suuri, rohkea tai arka, kolmijalkainen, kuuro tai sokea. Laji ei vaadi etukäteen koiralta tai ohjaajalta erikoistaitoja, perushallinta on riittävä. Lajia ei myöskään tarvitse harrastaa ryhmässä, jolloin laji sopii myös ihmis- tai koira-aroille yksilöille. Tämä on mukavaa tekemistä ja hauskaa sekä ihmisille että koirille. Aluksi tutustutaan purkkiradan käyttöön ja hajun opettamiseen koiralle. Harjoittelemme neljää erilaista osiota: laatikkoetsintä, sisätilaetsintä, ulkoetsintä ja ajoneuvoetsintä.

Nose Work on laji, jota on helppo harrastaa missä vain ja aktivointimenetelmänä se on verraton. Haasteita kaipaava koirakko voi harjoitella leireillä tavoitteenaan kokeet / kilpailut.

Hajuna leirillä käytämme eukalyptus hydrolaatin hajua. 

Kurssin hintaan sisältyy eukalyptus hajupullo.